Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bars, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 

Yunus Ercan Dağtaş, burada yaptığı konuşmada, devlet kurumlarının Kırklareli’ye yaptığı ve yapmayı planladığı yatırımlar hakkında Soner Ilık’a bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundu.

Ülkelerin kalkınmasının ve refah düzeyinin artmasının ticaret ve sanayiden geçtiğini ifade eden Dağtaş, parti programlarında bu konuya geniş yer ayırdıklarını ve özellikle Trakya’da yapılması gerekenlerle ilgili çalışmalarının olduğunu söyledi. 

Trakya’nın üretimin her alanında ülke ekonomisine büyük katkısı olduğunu, Sivil Toplum Kuruluşlarının öneminin çok büyük olduğuna anlatan  Dağtaş, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da Kırklareli’de istihdamın artarak, ekonominin canlanması için lokomotif görevi gördüğüne vurgu yaptı. 

Soner Ilık ise Yunus Ercan Dağtaş ile beraberindekileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.