Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda minibüs kooperatiflerinin temsilcileriyle toplantı düzenlendi.

Kadir Albayrak, il genelinde şehir içi ulaşımında söz sahibi olan, Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) Yönetmeliği kapsamında Elektronik Ücret Toplama Sistemine entegre toplu taşıma hizmeti veren, tüm ilçelerden minibüs kooperatiflerinin başkan ve temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda görüş alışverişinde bulundu.

Albayrak, burada yaptığı konuşmada, il genelinde faaliyette bulunan minibüs kooperatiflerinin temsilcileri ile toplu ulaşım sistemindeki son gelişmeleri ve yapılması gerekenleri masaya yatırdıklarını söyledi.

TALEPLER DİNLENDİ

Belediyenin ulaşımda halka en iyi hizmeti vermek için çalıştığını anlatan Albayrak, “Bu anlamda ulaşım alanındaki paydaşlarımız olan minibüs kooperatiflerimizin taleplerini, görüş ve önerilerini dinledik. Yapılması gereken çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak minibüs kooperatiflerimizin her zaman yanındayız. Yasalar çerçevesinde esnafımızın yüzünü güldürebilecek projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Halkımıza kaliteli ve konforlu bir toplu taşıma hizmeti sunabilmek amacıyla, ortak akıl ile en iyiye hep birlikte ulaşma çabası içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Değerlendirme toplantısında, minibüs kooperatiflerinin başkan ve temsilcileri tek tek kürsüye gelerek görüş, talep ve önerilerini dile getirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral da minibüs kooperatiflerinin daha önceki toplantılarda gündeme getirdikleri talepleri hakkındaki çalışmalar ve ulaşım alanındaki son gelişmeler ile ilgili bilgiler aktardı.

Muhabir: Serap Cömertoğlu İşcan