Ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler veren Şube Müdürü İbrahim Ender Petekçioğlu, Başkan Soner Ilık’tan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

Her zaman Kırklareli esnafının yanında olduklarını belirten Petekçioğlu, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ile her türlü konuda birlikte çalışabileceklerini ifade etti.

Soner Ilık da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Şekerbank Kırklareli Şube Müdürü İbrahim Ender Petekçioğlu’na teşekkür etti.

Ilık, T.C. Ziraat Bankası Kırklareli Şubesi Müdürü Kürşat Düzen’i de ağırladı.

Ziyarette bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Ilık, “Şube müdürümüz ile yaptığımız görüşmemizde, banka uygulamaları ve üyelerimizin bu imkanlardan yararlanabilmeleri için yapılması planlanan çalışmaları ele aldık” dedi.

Banka olarak her zaman Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ve Kırklareli esnafının yanında olduklarını belirten Şube Müdürü  Düzen, her türlü çalışmada birlikte çalışabileceklerini ifade etti ve bankanın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

Ardından güncel ekonomik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Soner Ilık, T.C. Ziraat Bankası Kırklareli Şubesi Müdürü Kürşat Düzen ile Ticari Müşteri Yetkilisi Cüneyt Tanrıkulu’na gerçekleştirdikleri ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek, teşekkür etti.

Gazete Bakış Haber Merkezi