Bir süre önce Kilis’ten Tekirdağ’a atanan Vali Recep Soytürk’e “hayırlı olsun” ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.

Vali Soytürk’le bir süre görüşen Başsavcı Yılmaz, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

ESKİ VEKİLLERDEN ZİYARET

24. ve 25. Dönem Tekirdağ milletvekili Bülent Belen ve 22. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, Vali Soytürk’ü makamında ayrı ayrı ziyaret etti.

Vali Soytürk’le bir süre görüşen milletvekilleri, Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

ASYAPORT’un CEO’su Emre Soyuer, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.

Vali Soytürk’le bir süre görüşen Soyuer, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Ardından ASYAPORT Limanı hakkında bilgiler verdi.

Polifarma İlaç Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Kumrulu ve Başkan Yardımcısı Vildan Kumrulu, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen firma yöneticileri, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Ardından Yönetim Kurulu Başkanı Kumrulu, Polifarma İlaç Firması hakkında bilgiler verdi.

TARIM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Vali Recep Soytürk, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etti.  Vali Soytürk ziyarette, Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal’dan Tekirdağ tarımı ve müdürlüğün çalışmaları hakkında brifing aldı. Müdürlük ziyaretinde Vali Soytürk’e Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler eşlik etti.

TOPLANTIYA KATILDI

Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda, Velimeşe Mahallesi Üst Geçit Projesi hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesi girişinde yer alan hemzemin geçitin yerine üst geçit yapılması projesi hakkında görüşüldü.Hazırlanan proje ile ilgili kurumların sorumluluklarının tespiti için fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya Vali Recep Soytürk’ün yanı sıra Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Pakdil, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, TCDD 1. Bölge Müdürlüğü Bakım Servis Müdür V. Nizamettin Aras, Karayolları 1. Bölge Müdür Yardımcısı Arif Yıldız, Velimeşe Organize Bölge Müdür Yardımıcısı Emre Güney, İdare ve Denetim Müdürü Arzu Bıyıklıoğlu ve Velimeşe Mahalle Muhtarı Mehmet Erkul katıldı.