Belediye ile vatandaşlar arasında köprü görevi gören Türk Zabıta Teşkilatı’nın 197. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Zabıta Müdürü Kenan Erez ve beraberindeki zabıta memurları, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı okudu.

Erez burada yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

“Bugün Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 197. yılını kutlamak üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayışla, 7 gün 24 saat çalışma esasına göre görevimizi sürdürmekteyiz. Belediye Zabıta Müdürlüğümüz vatandaşlarımızın sağlıklı ve güven ortamında yaşamalarının güvencesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, düzenli ve sağlıklı bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevi gereği belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız belediye ile vatandaşımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Bu vesile ile tüm Zabıta Teşkilatımızın haftasını kutlar, görevlerinde başarılar dilerim”

Atatürk Anıtı önündeki programın ardından Kenan Erez ve beraberindeki zabıtalar, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Erez, Belediye Başkanı Akay’a, Zabıta Teşkilatı’na verdiği destek ve yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Akay ise da Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 197. yılını kutlayarak tüm zabıta personeline görevlerinde başarı diledi.

Muhabir: Murat Yasin Kıyıcı