Bir süre önce Velimeşe Mahallesi’nde çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen vatandaşa belediye yardım etti.

Belediye ekipleri yanan evde boya badana, bakım, onarım çalışmalarında bulundu ayrıca elektrik tesisatını değiştirdi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “sevgi kenti” Ergene’de vatandaşların yanında olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ergene’de başı ağrıyandan da dişi ağrıyandan da sorumlu olduklarını belirten Yüksel, “Velimeşe Mahallemizde evinde yangın çıkan vatandaşımıza yardım elimizi uzatarak kendisini yalnız bırakmadık. Vatandaşımızın mağduriyeti belediyemiz tarafından giderildi. Ekiplerimiz öncelikle evde hasar tespitinde bulundu. Daha sonra belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından tadilat ve onarım çalışmalarının ardından yanan evimizde boya badana çalışmaları yapılarak elektrik tesisatı yenilendi” dedi.

ONLAR SICAK YUVALARINDAYSA BİZ DE MUTLUYUZ

Halkın sorunlarını çözüme kavuşturmanın birinci görevleri olduğunu vurgulayan Yüksel, “Onlar sıcak yuvalarında mutlu ise bizler de mutluyuz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ sözünü rehber edinerek ilçemize, halkımıza en iyi şekilde hizmet ediyoruz. Sosyal belediyeciliği her zaman ön plana çıkararak insan odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sevgi kenti Ergene’mizde vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Muhabir: Gülçin Kıyıcı