Ergene Belediyesi, Zabıta Teşkilatının 197. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Durmaz, Ergene Beledisi Zabıta Müdürü Yeliz Güler, Ergene Belediyesi Zabıta ekiplerine zabıta kıyafetleri giydirilen çocuklar da katıldı.

Esnafa “hayırlı işler” dileyen Yüksel, “Zabıta Haftası nedeniyle Başkan Yardımcımız, zabıta ekiplerimiz ve üzerlerine zabıta kıyafeti giydirdiğimiz küçük çocuklarımız ile Zabıta Haftası’nı güzel bir etkinlikle kutladık. Esnafımıza çiçek dağıtarak hayırlı işler dileklerinde bulunduk. Vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve sağlığı için fedakarca görev yapan Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüzün ve tüm Zabıta Teşkilatının Zabıtalar Haftası’nı kutluyor görevlerinde başarıla diliyorum” dedi.

ÇİÇEĞİ GÖREN ESNAF ŞAŞIRDI

Zabıta ekiplerini ellerinde çiçeklerle gören esnaf da şaşkınlığını gizleyemedi.

Her zaman görevleri gereği işyerlerini denetlemek için zabıta ekiplerini bu kez çiçeklerle gören esnaf, “Zabıtamız her zaman kontroller için işyerimize gelip görevlerini yapıyorlar. Bu kez çiçekle iş yerlerimizi ziyaret etmelerine çok sevindik. Bu ince davranışlarından dolayı Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e, Belediye Başkan Yardımcımız Doğan Durmaz’a, zabıta ekiplerimize çok teşekkür ediyor, Zabıta Haftalarını kutluyoruz” dediler.

Muhabir: Murat Yasin Kıyıcı