Asfaltlama çalışmaları, Şehir Piyade Onbaşı Recep Bekir Caddesi’nde devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçede yaşayanların refahı ve mutluluğu için çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Yüksel, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Ergene’mizin en büyük sorunlarından biri olan yol konusunu ilçemizin ve halkımızın gündeminden çıkarmak için kolları sıvadık. Ergene’deki yol sorununu yüzde 90’ı aşan bir oranda tamamladık. Çok kısa bir süre içerisinde Ergene’de kimse yol konusunu konuşamayacak böyle bir sorunu gündeme getiremeyecek. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ihtiyaç duyulan bölgelerde gerekli tadilat çalışmalarını gerçekleştiriyor” ifadelerini kullandı.

Yüksel, şunları kaydetti:

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. İlçe genelinde araç ve insan sirkülasyonunun en yoğun olduğu yerlerden biri olan Yeşiltepe Mahallesi İsmail Caddesi’nde aşınmaz asfalt çalışması başladı. İsmail Cem Caddesi’ni baştan sona kadar aşınmaz asfalt ile yeniledik. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından eski adı Ahenk Caddesi olan Şehit Piyade Onbaşı Recep Bekir Caddesi’nde de aşınmaz asfalt serimi çalışmalarına başlandı.”

Yüksel, ilçe genelinde gerekli görülen yerlerde alt yapı çalışmalarının süreceğini bildirdi.

Muhabir: Murat Yasin Kıyıcı