Ergene Belediyesinin hasta nakil ambulansı uygulaması, vatandaşların takdirini topluyor.

Hastalara daha hızlı ve etkin hizmet vermeyi amaçlayan Ergene Belediyesi, 2016 yılında oluşturduğu hasta nakil ambulansı ile hastalarını çevre hastanelere naklediyor.

Sağlık alanında eğitimli ve gülen personeli ile gece gündüz demeden halkın her türlü ihtiyacına cevap vermek adına uygulanan hasta nakil ambulansı hizmetinde hastalar evlerinden alınarak İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Çerkezköy ve Çorlu’daki hastanelere ücretsiz bir şekilde götürülüp tedavilerinin ardından tekrar evlerine bırakılıyor.

Hasta nakil ambulansı hizmeti gerçekleştiren belediye özellikle yatalak hastaların hastanelere ulaşımı konusunda kolaylık sağlamak üzere vatandaşların yanında bulunuyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’nin sayılı belediyelerinde olan bu hizmet Ergene Belediyemizde de var, tam teşekküllü hasta nakil ambulansı ile sağlık konusunda hassasiyetimiz ve sevgimiz ile çalışıyor ve çalışmaya da devam edeceğiz. Ergene’de bizim için en büyük mutluluk vatandaşlarımızın sağlığıdır”