Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası Yılmaz İçöz Sahnesi’nde basın özel gösterimi düzenlendi.  Yeni Tiyatro Dergisi 10. Uluslararası Emek ve Başarı Ödülleri’nde; En iyi müzikal ödülüne layık görülen ve 3 oyuncusu en iyi erkek oyuncu dalında ödül alan tiyatro oyunu, basın mensuplarının da beğenisini kazandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyetin 100. yılında kurulan Şehir Tiyatrolarının, tüm sanat dallarını kapsamaya çalıştığını söyledi. 
Bireysel ve toplumsal değerleri temel alan özgün sanat eserleri üretmek üzere her zaman güzeli ve iyiyi aramak için yola çıkan ve her durumda köklerinden beslenip evrensele ulaşmak için devamlı gelişmeyi amaçlayan bir sanat kurumu olmasını hedefledikleri Şehir Tiyatrosu’nun, ödüllü ilk oyununu basın emekçileri için sahnelediğini belirten Albayrak, “Yeni Tiyatro Dergisi tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen Uluslararası Emek ve Başarı Ödülleri’nde 7 ödül birden alarak büyük bir başarıya imza atan Şehir Tiyatrosu’nun sergilediği oyunu basın mensupları da beğendi. Tekirdağ’da Cumhuriyet tarihinin ilk Şehir Tiyatrosu, bundan sonra da başarılarına yenilerini ekleyerek yoluna emin adımlarla devam edecektir” diye konuştu.

Albayrak, programın ardından basın mensuplarıyla sohbet etti.

Muhabir: Gülçin Kıyıcı