Kilis’ten Tekirdağ’a atanan Vali Recep Soytürk’e ziyaretler sürüyor. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Av. Ali Gümüş, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve ilçe başkanları Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti

Vali Soytürk ile bir süre görüşen AK Parti İl Yönetimi, Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve Belediye Meclis üyeleri, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk ile Şarköy ilçesinin sorunları, ihtiyaçları ve çözüm önerileri ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Var ve Meclis üyeleri, Vali Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler.

Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Doğan ve Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇESAV) üyeleri Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. 
Vali Soytürk ile bir süre görüşen Başhekim Doğan ve ÇESAV üyeleri, Vali Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Başhekim Doğan ve ÇESAV üyeleri vakfın faaliyetleri hakkında Vali Soytürk’e bilgi verdi.

Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Altayoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Başol ve beraberindeki heyet Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

Türk Ocakları Tekirdağ Şubesi Başkanı Kamile Gülgezen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen Başkan Gülgezen ve kurul üyeleri, Vali Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Hayrabolu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Çiftçioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen Başkan Çiftçioğlu ve kurul üyeleri, Vali Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Ardından Başkan Çiftçioğlu, Hayrabolu Ticaret Borsasının faaliyetleri hakkında Vali Soytürk’e bilgi verdi.

HER İMKANIMIZLA GAZİLERİN YANINDAYIZ 

2016 yılında Hendek operasyonları esnasında yaralanarak gazi olan Serdar Çetkin ve Orhan Öndoğan Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Soytürk; “Tarih boyunca bağrından birçok kahraman çıkaran yüce Türk milleti, ihtiyaç halinde her bir ferdi ile vatan toprağını savunmak için gözünü kırpmadan canını ortaya koymuştur ve koymaya devam edecektir. Sizler, günümüzde bu ulvi duyguların vücut bulmuş halisiniz. Her zaman olduğu gibi tüm imkanlarımız ile yanınızda olmaya devam edeceğiz. Size minnettarız.”  dedi.

Soyyiğit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Temel Soyyiğit Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen Soyyiğit, Vali Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Ardından Soyyiğit, firmanın faaliyetleri hakkında Soytürk’e bilgi verdi.