Kapaklı Çok Amaçlı Sosyal Tesis’in yapımına başlandı. Toplam inşaat alanı 1640 metrekare olan Kapaklı Çok Amaçlı Sosyal Tesis 408 metrekare inşaat taban alanına sahip. Bodrum, zemin artı 2 normal kattan oluşacak ve sosyal hayata renk katacak Kapaklı Çok Amaçlı Salon projesinde mescitler, idari ofis, arşiv, teknik hacimler, depo, çok amaçlı salon, atölyeler, derslikler, bilgisayar odası, kafeterya ve muhtarlık birimi yer alacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, törende yaptığı konuşmada, Kapaklı’nın sosyal hayatına canlılık kazandıracak tesisin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

SOSYAL HAYATA CANLILIK GETİRECEK

 İl genelinde proje ve yatırımlara devam ettiklerini,  her gün bir ilçede ya temel attıklarını  ya da açılış yaptıklarını belirten Albayrak, “Tekirdağ için durmaksızın çalışıyoruz. Bu kapsamda Kapaklı ilçemizde önemli bir açığı kapatacak ve vatandaşlarımızın sosyal hayatına canlılık getirecek Çok Amaçlı Sosyal Tesis’in temelini atıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık 20 milyon lira yatırım maliyetine sahip tesisimiz şimdiden Kapaklı’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Yüksel Özdal da tesisle ilgili teknik detayları paylaştı.

Muhabir: Serap Cömertoğlu İşcan