Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaptığı açıklamada, il genelinde proje ve yatırımlara devam ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda, Kapaklı ilçesinde önemli bir açığı kapatacak ve vatandaşların sosyal hayatına canlılık getirecek çok amaçlı salonun temelini atıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Albayrak, “Kapaklı Çok Amaçlı Salonu’muzun temeli, 04 Ağustos 2023 Cuma günü saat 11.00’de Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleştirilecek törenle atılacak. Tüm halkımızı temel atma törenimize bekliyoruz. Yaklaşık 20 milyon lira yatırım maliyetine sahip tesisimiz şimdiden Kapaklı’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

SOSYAL TESİS HAKKINDA

Yaklaşık 20 milyon liralık yatırımla inşa edilecek sosyal tesiste, mescitler, idari ofis, arşiv, teknik hacimler, depo, çok amaçlı salon, atölyeler, derslikler, bilgisayar odası, kafeterya ve muhtarlık birimi yer alacak.

Toplam inşaat alanı 1640 metrekare olan tesis, 408 metrekare inşaat taban alanına sahip. Bodrum, zemin artı 2 normal kattan oluşacak ve sosyal hayata renk katacak  Kapaklı Çok Amaçlı Salon projesinde mescitler, idari ofis, arşiv, teknik hacimler, depo, çok amaçlı salon, atölyeler, derslikler, bilgisayar odası, kafeterya ve muhtarlık birimi bulunacak.

Gazete Bakış Haber Merkezi