Kumbağ Mahallesi’ndeki parkın açılış törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Açılış törenine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, siyasi parti temsilcileri ile Süleymanpaşa Belediye Başkan yardımcıları Şenol Karaküçük, Gökhan Saygı ve Sabri Çınar katıldı.

İçerisinde oyun gruplarının yanı sıra yetişkinler için spor aletleri ve kamelyaların yer aldığı park, mahallenin önemli bir eksiğini giderecek.

NEŞELİ ANLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, ilçede dinlenme alanları ve parklar yapmaya devam ettiklerini ifade etti.

Mahalle sakinlerinden yapılan parka sahip çıkmalarını isteyen Uzunlar, “Zarar vermek isteyenlere karşı parkları korumalıyız. Kumbağ Mahallemize kazandırdığımız parkımızı halkımızın hizmetine açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mahalle sakinlerimizin, çocuklarımızın ve gençlerimizin istifadesine sunduğumuz bu değerli proje, keyifli ve neşeli anılara ev sahipliği yapacak. Halkımız için yeni buluşma noktası, çocuklarımız için güvenli ve modern bir oyun alanı olacak parkımızın açılışında bizleri yalnız bırakmayan, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanımız Sayın Sezayi Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Üretürk ve Kumbağ Muhtarımız Sayın Ekrem Kesim ile mahalle sakinlerimize teşriflerinden dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum. Göz nuru, emek dolu bu parkımız, her yaştan Süleymanpaşalının keyifli vakit geçirebileceği, sosyal hayatın renkli ve huzurlu bir yansıması olacak” dedi.

Uzunlar, parkın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Muhabir: Murat Yasin Kıyıcı