Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Meclis üyeleri ve Fen İşleri Müdürü ile Vakıflar, Cumhuriyet ve Ahimehmet mahallelerine yapılacak düğün salonlarının proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Yüksel daha sonra muhtarlar ve ilçe sakinlerine projeler hakkında bilgiler aktardı.

Belediye Başkanı Yüksel, yaptığı açıklamada, her zaman vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Belediye olarak Pınarbaşı, Misinli, Kırkgöz ve Esenler mahallelerine düğün salonları projeleri olduğunu aktaran Yüksel, “Düğün salonlarımızda vatandaşlarımızın mutluluklarına ortak olduk. Şimdi de Ergene Belediyesi olarak Ahimehmet, Vakıflar ve Cumhuriyet mahallelerimize yeni düğün salonlarımızı kazandıracağız. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalara devam ediyoruz” diye konuştu.

İlçenin gelişimi ve modern bir yapıya kavuşması adına göreve geldikleri günden beri Ergene halkı için gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Yüksel, “Her mahallede hizmetlerimiz devam ederken, ilçemize kazandırdığımız sayısız kalıcı eserlerle adından sıkça söz ettiren bir ilçe olduk. Ergenemize yapmış olduğumuz hizmetler ile ilçemizde güzellik üzerine güzellikler kattık. Halkımız ne isterse onu yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Emek ve alın terimiz ile güzelleştirdiğimiz Ergenemize vatandaşlarımız da sahip çıkıyor” dedi.

Yüksel, halkla omuz omuza vererek hep birlikte daha güzel çalışmalara imza atacaklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Murat Yasin Kıyıcı