Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından ilk gündem maddesinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün “Kaymakamlık lojmanı” hakkındaki yazısı ele alındı.

Gündem maddesi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi. Gündemin ikinci maddesinde ise İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün “plan notları itirazları” konulu yazıları görüşüldü. Bu gündem maddesi de görüşülmek üzere oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

“2023 YILI MALİ ÜCRET TARİFESİ ZAM TALEBİ” GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise Mali Hizmetler Müdürlüğünün “2023 Yılı Mali Ücret Tarifesi Zam Talebi” hakkındaki yazısı görüşüldü. Gündem maddesi oy çokluğu ile Tarife Komisyonu’na gönderildi. Meclisin son gündem maddesinde ise İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün “muhtelif plan notları değişikliği” konulu yazıları görüşüldü. Bu gündem maddesi de görüşülmek üzere oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

Gündem maddelerinin görüşülerek ilgili komisyonlara havale edilmesinin ardından birinci oturumu kapatan Belediye Başkanı Akay, komisyonların görüşmesi için toplantıya 30 dakika ara verdi.

Verilen aranın ardından başlayan ikinci oturumda gündem maddeleri, komisyon raporları doğrultusunda karara bağlandı.

Vahap Akay, bir sonraki Meclis toplantısının 1 Eylül Cuma günü saat 15.00’te yapılacağını bildirdi.

Muhabir: Murat Yasin Kıyıcı