Süleymanpaşa Belediyesinin girişimleriyle TOKİ tarafından hayata geçirilen Süleymanpaşa Millet Bahçesi Projesi’nde sona gelindi.

Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Tekirdağ halkının kullanımına açılmasına sayılı günler kalan projede gelinen noktayı yerinde inceledi.

Kısa süre içinde resmi açılış töreni gerçekleştirilerek vatandaşların istifadesine sunulacak Süleymanpaşa Millet Bahçesi projesinde son hazırlıklar sürerken, Başkan Uzunlar, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük ve Belediye Meclis üyeleri ile projeyi yerinde inceleyerek  yetkililerden bilgi aldı.

Hüseyin Uzunlar, yaptığı açıklamada, çok yakında kapılarını açacak Süleymanpaşa Millet Bahçesi'ndeki hazırlıkları yerinde gördüklerini söyledi.

Uzunlar, “Şehrimizin yeni eğlence ve dinlence merkezini gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldığımız yetkililere işlerinde kolaylıklar diledik. Bu vesileyle, kıymetli hemşehrilerimize de şimdiden hayırlı olsun” dedi.

MİLLET BAHÇESİ

70 dönümlük arazi üzerine kurulan Süleymanpaşa Millet Bahçesi, yürüyüş ve bisiklet yolları, yeşil alanlar, çocuk parkları ve sahil düzenlemesi ile Süleymanpaşa’ya değer katacak bir proje olarak öne çıkıyor.

Vatan Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde bulunan alanda gerçekleştirilen proje ile Süleymanpaşa önemli bir cazibe merkezine kavuşmuş olacak.

Muhabir: Serap Cömertoğlu İşcan