Milletvekili Yontar, Ahilik Haftası kutlamalarına katıldı. Tarihi Valilik binası önünde düzenlenen törene katıldıktan sonra Hasan Ali Yücel Meydanı'nda esnafla buluşan Yontar, "Kardeşlik, adalet ve dürüstlük temelinde, esnaf ve sanatkarlarımızın emekleriyle Tekirdağ'ı daha ileri taşıyacağız" diye konuştu.

Yontar, Muharip Gaziler Derneği'ni de ziyaret etti. Başkan Ali Rıza Açıkgöz ve gazilere teşekkürlerini ileten Yontar, "19 Eylül Gaziler Günü'nde vatanımız için fedakarlık yapan kahramanlarımızı unutmamak en büyük görevimizdir" dedi.

Yontar, İstanbul Rumeli Üniversitesi Silivri Yerleşkesi ziyaretinde ise "Rektör Hocamız Prof. Dr. Mustafa Kara, Doç. Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve değerli hocalarımızla verimli bir görüşme sağladık. Üniversitelerimizin, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasında kritik bir role sahip olduğunu her fırsatta vurguluyorum" ifadelerini kullandı.

Ergene İlçe Başkanlığındaki ziyareti sırasında Yontar, yeni seçilen İlçe Başkanı Ramadan Duran ve yönetimini tebrik etti. Muratlı İlçe Başkanı İsmail Koç ile de bir araya gelen Yontar, "Tekirdağ'ın her köşesi, her ilçesi bizim için kıymetli. Bu ziyaretlerimizle yereldeki sorunları daha yakından dinleyip, Ankara'ya taşıyacağız" açıklamasında bulundu.