Batı Trakya Gazeteciler Derneği ile Mersin Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Tekirdağ NKÜ Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Etkinliğe Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Federasyon Başkan Yardımcısı ve Batı Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Federasyon Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe, Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şahin Özer, Tekirdağ NKÜ Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Arabul, Batı Trakya Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Mersin ve Adana’da görev yapan gazeteciler ile Tekirdağlı gazeteciler, akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, burada yaptığı konuşmada, uzmanlaşan üniversite misyonu, almış olduğu YÖKAK akreditasyonu, mezuniyet belgelerinde Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi logosu kullanımına hak kazanan fakülteleri, engelsiz bayrak ödüllü kampüsü gibi güncel konular hakkında bilgiler aktardı.

Şahin, pandemi ve 6 Şubat depremi süreçlerinde üniversitenin yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Şahin, Mersin ve Adana’da görev yapan basın mensuplarını üniversitede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Muhabir: Gülçin Kıyıcı