Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından Velimeşe Koruluğu’nda "İl Divan Toplantısı” düzenlendi.

Piknik havasında geçen etkinlikte çeşitli yarışmalar yapıldı, oyunlar oynandı.

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Av. İbrahim Yıldız, hükümeti eleştirdi.

Hükümetin özellikle ekonomi konusunda yanlışlar yaptığını aktaran Yıldız, “İktidar maalesef yine aldatıldı, yine aldattı. Emekliyi, çalışanı, çiftçiyi perişan etti. Hastanelerden randevu almak imkansız. Alınan randevular da iptal ediliyor. İnsanları kutuplaşırdı” dedi.

“EVLADI BABAYA, KİRACIYI EV SAHİBİNE DÜŞMAN EYLEDİ”

Yıldız, şu değerlendirmelerde bulundu:

“İnsanların psikolojisi bozuldu. Evladı babaya, kiracıyı ev sahibine düşman eyledi. Her gün onlarca adli vaka ortaya çıkıyor. Memleket alev alev yanıyor. Bizler bunları söyledik. Halkımıza tek tek anlattık. Ve yine haklı çıktık. Keşke haklı çıkmasaydık da halkımız bu eziyeti çekmeseydi. Bütün engellemelere, ayrıştırmalara rağmen bizler Saadet Partililer olarak hem TBMM'de hem sokakta, her ortamda doğruları, yapılması gerekenleri, yapılmaması gerekenleri tane tane anlatmaya devam edeceğiz. Rabbim gayretlerinizi arttırsın. Tekirdağ teşkilatımızı heyecanlı buldum. Kapı kapı, fert fert, tek tek anlatacağız. Görevimizi yapacağız.  Tebrik eder, çalışmalarınızda muvaffakiyetler dilerim.”

Saadet Partisi İl Başkanı Halil Ibrahim Kart ise etkinlikte kardeşliklerini bir kez daha pekiştirdiklerini belirterek, “Ailelerimizle, çocuklarımızla Tekirdağ’ımızın Milli Görüşçüleri olarak büyük bir aile olmanın hazzını yaşıyoruz” dedi.

İl Müfettişi Feti Pehlivan ise “ Bizim temel prensiplerimiz var. Vazgeçilmezlerimiz var. Öyle her rüzgara göre rota değiştirmeyiz. Liderimize itaat eder, her şart ve ortamda ok gibi doğru yolumuza devam ederiz. Selam olsun eğilmeden bükülmeden yoluna devam edenlere” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Eyüp Şahin Pakyürek