Saray Güngörmez-Kanora Kanyonu ve Bayraklı yol güzergahında yaklaşık 10 kilometrelik doğa yürüyüşü düzenlendi.

Doğaseverler şehrin stres ve gürültüsünden uzak, güzel bir gün geçirdi.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne yaklaşık 250 kişi katıldı.

Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri de yürüyüşe katılanlara rehberlik etti.

Çerkezköy’den hareket eden otobüsler saat 09.30 gibi Saray Belediyesi önüne geldi.  Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş kafileyi karşıladı, çay ikram etti, yürüyüşe katıldı.

Çerkezköy Belediyesi geziye katılanlara yemek ikram etti.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, yaptığı açıklamada, Çerkezköy Belediyesinin misafirlerini doğal güzellikleri ile meşhur Saray’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Erkiş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederek, “Misafirlerimizi Saray’da ağırlamaktan derece mutlu olduk. Bu geziler Saray’ımızın doğal güzelliklerinin ve tarihi yerlerinin tanıtılması açısından son derece önemli. Geziye katılan tüm misafirlerimize teşekkürler ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vahap Akay da vatandaşları spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini söyledi.

Bu kapsamda doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdiklerini aktaran Akay, “Doğa yürüyüşümüzde vatandaşlarımız tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfettiler. Gezimize katılan hemşenhrilerimizi ağırlayan ve onlar ile parkuru yürüyerek ev sahipliği yapan Saray Belediye Başkanımız sevgili Özgen Erkiş başkanımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Muhabir: Gülçin Kıyıcı