Dereköy Sınır Kapısı’nı modern görünüme kavuşturacak projenin çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ve beraberindekileri Kırklareli Valisi Birol Ekici, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile karşılayıp, Dereköy Sınır Kapısı’na götürdü.

Soner Ilık, yaptığı aç ıklamada, İl Özel İdaresince hayata geçirilecek “Dereköy Sınır Kapısı Modernizasyon Projesi”nin görüşüldüğü toplantıya katıldıklarını, ardından Dereköy Sınır Kapısı’nda incelemelerde bulunduklarını ifade etti.

Ilık, toplantıda Gümrük Sınır Kapısı projesiyle ilgili son gelişmeleri aktarıp, yolcu giriş-çıkışlarının daha hızlı yapılabilmesi için gerekli ilave tedbirleri yerinde tespit ettiklerini belirterek, “Modern mimarisi ve son teknolojisi ile kaliteli ve hızlı hizmeti sunacak olan Dereköy Sınır Kapımızın ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum”  ifadelerini kullandı.

Proje çalışmaları konuşuldu

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve beraberindeki heyetin katılımıyla Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilecek “Dereköy Sınır Kapısı Modernizasyon Projesi” konusunun görüşüldüğü toplantı düzenlendi.

Soner Ilık, yaptığı açıklamada, “Ülkemize ve ilimize çok yakışacak olan Dereköy Gümrük Kapımız modern mimarisi ve son teknolojisi ile kaliteli ve hızlı hizmeti sunacağı yeni kompleksine kavuşacak” değerlendirmesinde bulundu.

Gazete Bakış Haber Merkezi