Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Soytürk, Büyükelçi Yörük ile bir süre sohbet etti. Vali Soytürk ziyaretleri dolayısı ile Büyükelçi Yörük’e teşekkür etti.

Muratlı Kaymakamı Bülent Uygur ve Muratlı ilçesinde önümüzdeki günlerde yapılması planlanan ortaokul, spor salonu, sanat atölyesi ve uzay gözlemevi yapım işi ile ilgili protokol imzalanan Akpa Kimya Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi sahibi Kemal Darcan, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Soytürk, ziyaretleri dolayısı ile Kaymakam Uygur’a ve eğitime verdiği destekten dolayı hayırsever iş insanı Darcan’a teşekkür etti.

Kaptan Şirketler Grubu Genel Müdürü, MARTAŞ Liman Tesisleri Genel Müdürü ve Marmaraereğlisi Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Orhan Çebi, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Soytürk, ziyaretleri dolayısı ile iş insanı Orhan Çebi’ye teşekkür etti.

Tapu Kadastro 14. Bölge Müdürü Hayrullah Akdemir beraberinde Kadastro İl Müdür V. Ömer Kolcu ve Süleymanpaşa Tapu Müdürü Serhan Demirbilek ile Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen Bölge Müdürü Akdemir, İl Müdürü Kolcu ve İlçe Müdürü Demirbilek, Vali Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Çolakoğlu, Malkara Ziraat Odası Başkanı Talat Kaya, Muratlı Ziraat Odası Başkanı Ender Borucu, Süleymanpaşa Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı ve Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen ilçe başkanları, Vali Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Ardından ilçe başkanları faaliyetleri hakkında Vali Soytürk’e bilgi verdiler.

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti Vali Soytürk ile bir süre görüşen Gelecek Partisi İl Yönetimi,  Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

Çerkezköylü hayırsever iş insanı Zeki Algur, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk ziyaretlerinden dolayı iş insanı Algur’a teşekkür etti.

Trakya Kalkınma Ajansı Başkanı Mahmut Şahin ve Kutes Metal Yönetim Kurulu Başkanı Ali Esat Kutmangil, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.
Vali Soytürk, Başkan Şahin ve Başkan Kutmangil’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.