Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, Kırklareli kent merkezinde görücüye çıktı. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda sergilenen otomobil, 7’den 70’e herkesten büyük ilgi ve beğeni gördü.

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, milli otomobile gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Ilık, şunları kaydetti:

“Ülkemizin üretim gücü, Ar-Ge altyapısı ve girişimci ruhunun geldiği noktayla ne kadar gurur duysak azdır. Bu gelişmeyle birlikte biz de bu dünyada teknolojik gelişmelerde varız dedik. Üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin önderliğinde üretilen ve milli gururumuz olan sadece yerli ve milli otomobil olmasının ötesinde teknoloji harikası bir ürün de olan TOGG’u odamız adına teslim aldık. Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda da 15 Eylül 2023 Cuma günü saat 18.00’e kadar halkımızın beğenisine sunduk. İlk günden itibaren TOGG’umuza 7’den 70’e tüm halkımız büyük ilgi ve beğeni gösterdi. Ülkemizin 100 yıllık hayalini gerçeğe dönüştüren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefine uygun olarak son teknolojiyle üretilen ve Türk iş dünyasının gücünün göstergesi olan TOGG camiamıza hayırlı uğurlu olsun.”

TOGG, yarın saat 18.00’e kadar Kırklareli halkının beğenisine sunulacak.