Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Keskin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Soytürk’le bir süre görüşerek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Ardından Yönetim Kurulu Başkanı Keskin, kurumun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Leman Konukçu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen Dernek Başkanı Konukçu ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

Ticaret İl Müdür Vekili Mehmet Furtına ile Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın, Vali Recep Soytürk’ü ziyaret etti. Vali Soytürk ile bir süre görüşen İl Müdür Vekili Furtına, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kayın, çalışmaları ve Tekirdağ esnafı hakkında bilgiler aktardı.

Kamu-Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Fatih Soytürk ve Kamu-Sen Üyeleri, Vali Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Soytürk ve Kamu-Sen üyeleri, Vali Soytürk ile bir süre görüşerek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Ardından Kamu-Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Soytürk, Kamu-Sen’in faaliyetleri hakkında Vali Soytürk’e bilgi verdi.

VAKIF, DERNEK VE ODALARDAN ZİYARET

Kahveciler Odası Başkanı Fahrettin Bayer, Elektrik ve Elektrikçiler Odası Başkanı Mümin Danışman, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Emine Arıkan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Kahraman, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Turan, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen oda başkanları, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Ardından oda başkanları, başkanlık yaptıkları meslek kuruluşları hakkında bilgiler verdiler.

Çorlu Yenice Cem Vakfı Şube Başkanı Kemal Sukuşu, Velimeşe Kul Ümmet Derneği Başkanı Durmuş Develi, Çorlu Cemevi Başkanı Muzaffer Birdal, Velimeşe Cemevi Başkanı Fuat Taluk, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen vakıf, cemevi ve dernek başkanları, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Ardından vakıf, cemevi ve derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti ve kooperatif üyeleri, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Eti ve kooperatif üyeleri, Vali Soytürk’le bir süre görüşerek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ettiler. Ardından Başkan Eti, Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi hakkında bilgiler verdi.

Türk Musikisi Federasyon Başkanı Hasan Kaya, Çorlu Müzik Derneği Kurucu Başkanı Osman Tunca ve Koro Şefi Gülden Kaya, Vali Sayın Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen Federasyon Başkanı Kaya, Türk Musikisi Federasyonunun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Muhabir: İlkay Danacılar