Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı ve Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Sarı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Soytürk’le bir süre görüşerek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Ardından Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Sarı, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Kurt ve Yönetim Kurulu üyeleri, Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen Oda Başkanı Kurt ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni görevinin hayırlı olmasının temenni ettiler. Ardından Oda Başkanı Kurt, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Ender Çeşme ve derneğe üye muhtarlar, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Çeşme ve muhtarlar, Vali Soytürk’le bir süre görüşerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Recep Soytürk, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı Programı öncesinde Süleymanpaşa İlkokulu çevresinde bulunan esnafı da ziyaret etti. Esnafla bir süre sohbet eden Vali Soytürk, çevrede bulunan okullar hakkında esnafla bilgi alışverişinde bulundu. Esnafa bol ve bereketli kazançlar dileyen Vali Soytürk ardından program alanına geçti.

Tekirdağ Beşiktaşlı İşadamları Derneği Başkanı Burhan Okatan ve dernek üyeleri, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Soytürk’le bir süre görüşen Dernek Başkanı Okatan ve yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Ardından Okatan, derneğin faaliyetleri hakkında Vali Soytürk’e bilgi verdi.

CHP’DEN ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Volkan Nallar ve beraberindeki heyet, Vali Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Başkanı Nallar ve beraberindeki heyet, Vali Soytürk’le bir süre görüşerek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

Muhabir: Serap Cömertoğlu İşcan