Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen vedalaşma programında Vali Yıldırım tören mangasını selamladı. Duygusal anların yaşandığı vedalaşmada Vali Yıldırım, vedalaşmaya katılanlarla tek tek sarılarak helalleşti.

Vedalaşmada bir konuşma yapan Vali Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile bildiğiniz gibi Trabzon’a atanmış bulunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza da, Sayın Bakanımıza da bu konuda bize destek olan bütün Bakanlarımıza da büyüklerimize de sizlerin huzurunda teşekkürlerimi arz ediyorum. Bizim mesleğimiz tayine tabi bir meslek. Bir yerdesiniz, bir başka gün size başka bir yerde ihtiyaç duyulur, oraya gidersiniz. Şu anda onu yapıyoruz ama ben şanslıyım. Sizler gibi güzel insanlarla yaklaşık 5 senedir çalışıyoruz. Hakkınızı helal edin. Benden yana bir hak varsa ben helal ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Tabi veda konuşmaları zordur hele 5 sene kalıp çok da sevdiyseniz. Hem şehri hem şehrin güzel insanlarını, hep beraber çalıştığımız insanları, mesai yaptıklarımızı, gazeteci kardeşlerimizi, esnafımızı. Ayrılmak daha da bir zor oluyor. Kalbimizle çalışmaya gayret ettik. Kalbimizi, gönlümüzü vermeye gayret ettik. Onun da karşılığını şu anda görüyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Sizler sevdirdiniz, sizlerle birlikte sevdik hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Burada sayın vekillerimize, sayın başkanlarımıza, siyasi parti görevlilerine, sivil toplum kuruluşlarına, bütün esnafımıza, Roman kardeşlerimize bütün herkese teşekkür ediyorum. İyiliklerini unutamam kendilerinin ayrı bir yeri var. Hepinizden helallik diliyorum. Ben helal ediyorum. Allah’a ısmarladık.”

Ardından Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım vedalaşmaya katılanlar tarafından Tekirdağ’dan uğurlandı.

VALİ YILDIRIM’A ZİYARETLER

Trabzon Valisi olan Aziz Yıldırım, Vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile vedalaştı.

Tekirdağ Valiliğinde düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma yapan Vali Yıldırım; “Benim bir mutluluğum var Tekirdağ gibi Trakya’nın mavi gözlü kentinde 5 yıla yakın bir süre görev yapma şansını edinebildim. Burada Sayın Meclis Başkanımızın varlığını en güzel şekilde yanımızda hissettik. 49. Vali olarak görev yaptım Tekirdağ’da. 13 Kasım 1922’den bu tarafa ben 49. Valiyim. İnşallah Recep kardeşim 50. Vali olarak burada görev yapacak. Ben sizlerle çalışmaktan çok memnun kaldım. Hakikaten güzel günlerimiz geçti birlikte yaptığımız işler, devam eden işler var. Yapamadıklarımız inşallah bizden sonra yapılır. Yarım kalanlar da inşallah biter. Bu vatana, millete ne kadar hizmet edilse az. Ne kadar hizmetin kalitesini güzelleştirebildik, iyileştirebildikse bizim için de mutluluktur. Ama en güzel şey devletimize laf getirtmemektir. Vatandaşımızın güvenliğini temin etme yolunda geceyi gündüze katmaktır. Bunları yapma gayreti içerisinde olmaktır. Ben hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından vedalaşma sona erdi.

Hayrabolu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kağıtçı ve Hayrabolu OSB Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Aziz Yıldırım’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Vali Yıldırım’la bir süre görüşen Başkan Kağıtçı ve Yönettim Kurulu üyeleri yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

Vali Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapmış olduğu başarılı çalışmalar sebebi ile Başkan Kağıtçı ve Yönettim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Gültekin, Vali Aziz Yıldırım’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Vali Yıldırım’la bir süre görüşen Dekan Gültekin yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

Vali Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilimizde yapmış olduğu başarılı çalışmalar sebebi ile Dekan Gültekin’e teşekkür etti.

Vali Aziz Yıldırım, Tekirdağ Valiliği Birim Müdürleri ve personeli ile tek tek vedalaştı.

Valilik makamında gerçekleşen vedalaşmada duygusal anlar yaşandı. Vali Yıldırım günün anısına Birim Müdürleri ve  Valilik personeli tek tek fotoğraf çektirdi.

Tekirdağ Valiliği önünde toplu fotoğraf çekiminin ardından vedalaşma sona erdi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Aziz Yıldırım’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Vali Yıldırım ile bir süre görüşen Başkan Günay yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

Vali Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapmış olduğu başarılı çalışmalar sebebi ile Başkan Günay’a teşekkür etti.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün ve Meteoroloji İl Müdürü Harun Temel, Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Vali Yıldırım ile bir süre görüşen kurum müdürleri yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.

Vali Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurum müdürlerine yapmış oldukları başarılı çalışmalar sebebi ile teşekkür etti.

Muhabir: İlkay Danacılar