Vali Yıldırım, yayımladığı veda mesajında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile Trabzon Valiliği’ne atanması sebebiyle yaklaşık 5 yıldır görev yaptığı “Üç Kemaller Diyarı” Tekirdağ’a ve çalışma arkadaşları ile değerli Tekirdağlılara veda ettiğini ifade etti.

Tekirdağ’da çalışmaktan ve Trakya insanını tanımaktan büyük onur duyduğunu aktaran Yıldırım, “Tekirdağ’da görev yaptığım süre içerisinde Tekirdağ’ın daha fazla büyümesi, daha fazla kalkınması ve daha fazla müreffeh olması için mesai arkadaşlarımızla birlikte bütün gücümüzle çalıştık. İlimizin eğitimde, tarımda, turizmde, sanayide ve ticarette daha iyi yerlere gelmesi, daha başarılı işlere imza atılması ve daha fazla gelişmesi için proje ve çalışmalar yürüttük. Tekirdağ Valisi olarak Tekirdağ’a hizmet etme imkanı veren Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Vali Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“ ‘Marmara’nın İncisi Mavi Gözlü Şehir” Tekirdağ’da yapılan eser ve hizmetlere verdikleri desteklerden dolayı TBMM 29. Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’a, Sayın Bakanlarımıza ve sayın milletvekillerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Tekirdağ’da birlikte çalışma fırsatı bulduğum, çalışmalarımızda bize destek veren Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediye başkanlarına, yargı mensuplarına, üniversite rektörü ile akademisyenlerine, Vali yardımcılarımız ile kaymakamlarımıza, Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımıza, OSB ile Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarına, ildeki tüm kamu kurum ve kuruluş yöneticilerine, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine, iş adamlarımıza, hayırseverlerimize ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, tüm mesai arkadaşlarım ve vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, sizler de lütfen hakkınızı helal ediniz, Allah’a emanet olunuz.”

Yıldırım, Tekirdağ Valiliği görevine atanan Vali Recep Soytürk’e yeni görevinin hayırlı olmasını temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Muhabir: İlkay Danacılar