Yüksel, , iş insanı Celal Varol ile takımın Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’ndaki idmanını ziyaret ederek futbolculara başarı diledi.

Teknik heyet, futbolcular ve yöneticilere tatlı ikram eden Yüksel, Trakya’nın hiçbir yerinde olmayan büyük bir spor tesisine sahip olduklarını ifade etti.

Ergene Velimeşespor’un başarıyla yoluna devam ettiğini belirten Yüksel, “Ergene Velimeşespor sadece Ergene’nin değil tüm Tekirdağ’ın takımıdır” dedi.

Yüksel, Ergene’de tüm spor kulüplerine maddi ve manevi destekte bulunduklarını anlatarak, “Sporun Trakya’daki en büyük destekçisi Ergene Belediyesidir. Birçok belediyede olmayan futbol sahaları, spor tesisleri Ergene Belediyesinde var. Ergene Belediyemiz tarafından Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu, Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi, Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu, Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu ve mahallelerimize yaptığımız diğer futbol sahaları gibi birçok spor tesisini ilçemize kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Yeni projelerimiz için de Kırkgöz ve Esenler mahalleleri arasına yapacağımız büyük bir futbol stadyumu var. Bu güzel projeyi de ilçemize kazandıracağız” diye konuştu.

Yüksel, ilçede gençleri spora teşvik için güzel projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Murat Yasin Kıyıcı