Ergene Aşevi, Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezi yarın düzenlenecek törenle kapılarını açıyor.

Sağlık Mahallesi’nde 631 metrekare inşaat alanına sahip merkezin bünyesinde aşevi, mutfak, sebze, meyve, kuru gıda ve soğuk hava depoları, teknik hacimler, mescitler ve ofisler yer alacak.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan yardımcıları Ayça Albayrak ve Doğan Durmaz ile merkezdeki son çalışmaları inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. 

Yüksel, ardından yaptığı açıklamada, merkezin birçok vatandaşın ihtiyacına cevap vereceğini söyledi.

“Sevgi kenti” Ergene’de engelli, yardıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Yüksel, şöyle konuştu:

“Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine sıcak yemek yardımlarımız yapılırken, engelli ailelerimiz de belediye personellerimiz tarafından ziyaret edilerek ihtiyaçları karşılanıyor. Engelli ailelerimize akülü araç ve engelli yatağı desteklerimiz oluyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Ergene Aşevi, Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezi ile Ergene ilçemizde daha çok kesimlere hitap edeceğiz. İlçemize kazandırdığımız sayısız kalıcı eserlerimize bir yenisini daha eklemiş olacağız.”

Ergene Aşevi, Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezinin açılışı yarın saat 11.00’de Sağlık Mahallesi’nde yapılacak.

Muhabir: Murat Yasin Kıyıcı